O nama

Tvrtka Mack d.o.o. bavi se domaćim i međunarodnim cestovnim prijevozom robe već punih 25 godina. Osnovana je 1992. godine, pod vodstvom direktora Joze Tolića. Trenutno ima 52 zaposlenika od kojih su svi stručno osposobljeni za rad. Vozni park sastoji se od 94 moderna i suvremeno opremljena vozila; 32 tegljača, 30 tandema, 27 megatrailera i 5 dostavnih vozila.

Naša vizija je biti i dalje priznata i poznata tvrtka za domaći i međunarodni cestovni prijevoz robe koja posluje na siguran, točan, pouzdan i visoko kvalitetan način uz želju za proširenjem voznog parka i usluga ostalim europskim zemljama. Uz težnju za stalnim poboljšanjem i rastom tvrtke, klijentima želimo ponuditi usluge na najvišoj mogućoj razini i razviti dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Potpuna odgovornost u poslovanju je ono što našem poduzeću daje dodatnu vrijednost.

Plan našeg budućeg poslovanja je nastaviti uspješno poslovanje kao pouzdan pružatelj usluga, kupac i partner koji uvijek na vrijeme izvršava svoje obaveze. Budući da tvrtka proširuje svoje poslovanje svakog dana s novim partnerima, u planu je dodatno proširiti i vozni park s novim vozilima, kao i zapošljavati nove radnike.

Kao nagradu za naš trud, kvalitetan rad te težnju za pružanjem što kvalitetnijih usluga našim klijentima u 2016. godini nagrađeni smo certifikatom izvrsnosti.

Sva naša vozila posjeduju potrebne dozvole i certifikate za prijevoz robe. Opremljena su modernim satelitskim praćenjem vozila kako bismo u svakom trenutku znali gdje je Vaša roba. Budući da držimo do potpuno kvalitetne usluge, sva vozila prije puta prolaze redovite provjere u našem servisnom objektu. 70% naših vozila posjeduje ADR te 50% vozila sadrži prostor za prijevoz lima u kolutu.

Stalnim ulaganjem u naš vozni park, trenutno raspolažemo sa 40 vozila za prijevoz velikog tereta, a za brzu i sigurnu isporuku manjih tereta u ponudi imamo 3 dostavna vozila.

Naša ciljna tržišta su: Italija, Španjolska, Francuska, Njemačka, Belgija, Nizozemska i Slovenija.

Ukoliko želite pouzdanu, kvalitetnu i cjenovno prihvatljivu uslugu prijevoza robe, slobodno nam se obratite s potpunim povjerenjem.

Zaposlenih
Vozila
Prijevoza godišnje